Vooronderzoek bestemmingsplan

€  325,– incl. btw
(€ 268,60 excl. btw)

Vooronderzoek planschade

€  530,– incl. btw
(€  438,02 excl. btw)

Deze bedragen zijn inclusief een plaatselijke bezichtiging van uw situatie. Voor een bezichtiging op grotere afstand van Alphen aan den Rijn dan 100 km wordt een extra bedrag van € 30,– voor reiskosten in rekening gebracht.

Een eerste intakegesprek is gratis. Als dit gesprek bij u thuis plaatsvindt, breng ik wel deze reiskosten in rekening als u verder dan 100 km van Alphen aan den Rijn woont. 

Overige werkzaamheden

Voor overige adviezen en voor het voeren van procedures over bestemmingsplan, omgevingsvergunning, planschade of handhaving breng ik een uurtarief van € 115,= (incl. btw) in rekening. Hiervoor gelden ook mijn algemene voorwaarden voor werkzaamheden op het gebied van ruimtelijke ordening en planschade.

Ik overleg uiteraard vooraf met u over het budget dat u aan mijn inbreng wilt besteden en de werkzaamheden die ik hiervoor kan uitvoeren. Afhankelijk van de aard en omvang van de zaak kan daarbij van dat vaste uurtarief worden afgeweken. Als ik eerder in dezelfde zaak al een vooronderzoek heb uitgevoerd, worden de kosten daarvan in de eindnota verrekend.